Dakbedekking

Om uw huis te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden is een goede dakbedekking erg belangrijk. Hierbij is het te gebruiken materiaal natuurlijk erg belangrijk. Goed materiaal zorgt voor een langere en betere bescherming. Maar ook de wijze waarbij het materiaal wordt toegepast is erg belangrijk. Kwaliteit in materiaal en arbeid levert samen een dak op wat uw huis goed beschermt.

Blokhuis installatietechniek kan voor u verschillende soorten dakwerk verrichten. Wij bekleden uw platte- lichthellend dak bijvoorbeeld met PVC, Resitrix of bitumen. Wij bekijken uw dak en bespreken uw wensen. De voor- en nadelen van de verschillende materialen wordt besproken Hierna wordt een passende offerte uitgebracht.

Naast het bekleden van uw volledige dak kunt u ons ook benaderen voor reparatiewerkzaamheden. Door verschillende redenen is het mogelijk dat uw dak gaat lekken. Wij bekijken en beoordelen de situatie, geven u advies, waarna u zelf kunt beslissen of wij de werkzaamheden voor u mogen uitvoeren.

Naast het bekleden van uw dak is ook het zink- en loodwerk erg belangrijk. Met het zink- en loodwerk wordt uw dak afgewerkt. Denk hierbij aan o.a. dakgoten en hemelwaterafvoeren, maar ook aan gevelbekleding.

Zink en lood zijn duurzame, flexibele materialen en daardoor erg geschikt voor het maken van afdichten op uw dak. Tegenwoordig worden ook gevels bekleed met zink. Dit geeft een strak en industriële look aan uw gevel.

Mocht uw meer informatie willen hebben over onze dienstverlening. Neem dan gerust contact met ons op.