Nieuwbouw

Als u zelf een huis (laat) bouwen dan komt hier veel bij kijken. Blokhuis installatietechniek kan u hierbij ontlasten. Omdat wij een fullservice bedrijf zijn kunnen wij vele werkzaamheden van u overnemen. Het is aan u wat u ons wilt laten uitvoeren.

Het grote deel van het installatiewerk is uiteindelijk niet te zien, maar wel erg belangrijk. Als uw water-, gasleidingen, maar de riolering niet goed is geïnstalleerd dan kan dit later grote problemen opleveren. Het is daarom erg belangrijk om de juiste materialen te gebruiken, maar ook om vakmanschap te leveren.

Blokhuis installatietechniek helpt u graag hierbij. Wij kunnen alle installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Graag kijken wij samen met uw wat uw wensen zijn en wij geven u advies over wat de mogelijkheden zijn. Denk hierbij ook eens aan water besparende oplossingen of energiezuinige mogelijkheden.

Na het aanleggen van het leidingwerk kunnen wij u ook helpen met de aanschaf en installatie van verwarming (CV) en Sanitair. En wat denkt u van het dakwerk?

Natuurlijk werken wij volgens de geldende bouwvoorschriften en geldende normen. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.